Over Bosman Letters & Reklame

 

Reklameletters.nl is één van de activiteiten van Bosman Letters & Reklame uit Amsterdam. Bosman Letters & Reklame is de oudste signmaker van de Benelux.

De reklameletters van Bosman Letters zijn er in vele soorten en de mogelijkheden breiden zich steeds uit.

 

Letters voor indoor of letters voor outdoor; verlichte letters of onverlichte letters... Bosman Letters heeft altijd een passende oplossing.

Door scherp in te kopen, gebruik te maken van de juiste apparatuur en vanwege de zeer gekwalificeerde medewerkers behaalt Bosman Letters regelmatig een 9+ bij beoordelingen van klanten.

Kijk voor alle activiteiten op www.blsigngroep.nl. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met vele websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere:

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!