Menu

Nieuwe opdracht voor Tabaks Notenbar

13 februari 2017 - visuals
Nieuwe opdracht voor Tabaks Notenbar

Tabaks Notenbar heeft een nieuwe vestiging geopend in Amsterdam, op het Haarlemmerplein.
Achter een groot raam hebben zij een muur staan, waar ze een grote Full Color afbeelding op wilden hebben.
Vanwege de hoeken was Airtex muurbehang een goede oplossing.

Over Bosman

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 30 websites om al de verschillende producten die wij in ons aanbod hebben, onder de aandacht te brengen van onze klanten. Van industrie tot retail. Van overheid tot zorgsector.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen en BLsignshop. Maar ook BosmanLed, Spandoeken op Maat en RVSreklameletters. Voor alle activiteiten van Bosman Letters & Reklame kijk op www.blsigngroep.nl !

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Wij leiden aankomende signmakers op. Onder begeleiding van onze ervaren medewerkers leren de enthousiaste “beginnelingen” het vak, op de werkvloer, maar ook op locatie.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Voor de licht reclame, de bewegwijzering, voor de auto reclame; kortom voor alle producten uit onze portfolio.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!