Menu

Frontlit LED letters voor Lekker Leven

20 december 2016 - lichtreclame
Frontlit LED letters voor Lekker Leven

In samenwerking met HIK Ontwerpers verzorgde Bosman Letters Amsterdam de Frontlit LED letters voor het nieuwe complex in Utrecht, waar studenten wonen, werken, sporten en recreëren. Een voormalig schoolgebouw werd omgeturnd naar een ware stadsoase met ateliers, studenten kamers, een bioscoop, een coffee- en lunchroom en nog veel meer.

Frontlit LED letters van Bosman Letters & Reklame zijn inwendig verlichte letters die naar voren uitlichten.

Kijk voor meer info op onze website door hier te klikken of bel met 020-6629803.

Onze Frontlitletters hebben een directe ledverlichting naar voren en wordt ook wel frontlite, frontled of frontlight genoemd. De letters zijn lichtdicht en de uitlichting is naar voren.Wij hebben verschillende soorten frontlit letters; de standaard P5, de P5 Luxe, de standaard P4 en de P4 Luxe. Afhankelijk van lettertype, letterhoogte en budget kan de keuze gemaakt worden. Het gehele front van de letter wordt op deze manier verlicht. Afhankelijk van de lettergrootte, worden de ledletters gemaakt van kunststof, aluminium of een combinatie hiervan. Letters of cijfers kleiner dan 100 mm zijn over het algemeen niet met ledverlichting uit te voeren. Tevens is een stockbreedte (breedte van de letterstock) van minimaal 25 mm nodig om ledverlichting te kunnen inbouwen. Kleinere ledletters en ledlogo’s worden gemaakt van kunststof. De letters worden uit acrylaat materiaal gesneden en de ledverlichting wordt hierin gelijmd of afgegoten met een kunsthars.Grotere letters worden gemaakt van aluminium. Deze zogenaamde doosletters hebben een minimale diepte van 50mm om een mooie egale uitlichting te kunnen waarborgen.Tevens is een combinatie van Frontlit en Backlit mogelijk. Neemt u contact (link) met ons op voor de mogelijkheden. Frontlit letters worden vaak op een koker gemonteerd. Deze koker wordt meestal in de kleur van de gevel gespoten, zodat deze niet te zeer zichtbaar is.
Deze koker heeft als voordeel, dat bij de buitenmontage niet voor elke letter een muurdoorboring hoeft plaats te vinden, en de bedrading netjes achter in de koker kan worden weggewerkt. Tevens bespaart u hiermee aanzienlijk op de montagekosten. Onze Frontlit letters worden geheel op maat geproduceerd. U kunt dus elk lettertype of logo bij ons laten maken.