Menu

Frontlit LED letters voor Sportcentrum VU

25 januari 2017 - gevelreclame, lichtreclame
Frontlit LED letters voor Sportcentrum VU

De frontlit LED letters voor Sportcentrum VU completeerden de grote verbouwing ervan. Bosman Letters kreeg de opdracht voor de finishing touch. Grote letters, wit en met LED verlicht…succes verzekerd…. van grote afstand is nu te zien waar het sportcentrum zich bevindt op het campus terrein.

Kijk hier om te zien wat Bosman Letters verder nog allemaal kan verzorgen. Of bel met 020-6629803.

 

 

 

 

 

 

 

Frontlit LED

Onze Frontlitletters hebben een directe ledverlichting naar voren en wordt ook wel frontlite, frontled of frontlight genoemd. De letters zijn lichtdicht en de uitlichting is naar voren.

Wij hebben verschillende soorten frontlit letters; de standaard P5, de P5 Luxe, de standaard P4 en de P4 Luxe. Afhankelijk van lettertype, letterhoogte en budget kan de keuze gemaakt worden.Het gehele front van de letter wordt op deze manier verlicht. Afhankelijk van de lettergrootte, worden de ledletters gemaakt van kunststof, aluminium of een combinatie hiervan.

Letters of cijfers kleiner dan 100 mm zijn over het algemeen niet met ledverlichting uit te voeren. Tevens is een stockbreedte (breedte van de letterstock) van minimaal 25 mm nodig om ledverlichting te kunnen inbouwen.

Kleinere ledletters en ledlogo’s worden gemaakt van kunststof. De letters worden uit acrylaat materiaal gesneden en de ledverlichting wordt hierin gelijmd of afgegoten met een kunsthars.

Grotere letters worden gemaakt van aluminium. Deze zogenaamde doosletters hebben een minimale diepte vafrontlit prof 5n 50mm om een mooie egale uitlichting te kunnen waarborgen.

Tevens is een combinatie van Frontlit en Backlit mogelijk. Neemt u contact (link) met ons op voor de mogelijkheden.

Frontlit letters worden vaak op een koker gemonteerd. Deze koker wordt meestal in de kleur van de gevel gespoten, zodat deze niet te zeer zichtbaar is.
Deze koker heeft als voordeel, dat bij de buitenmontage niet voor elke letter een muurdoorboring hoeft plaats te vinden, en de bedrading netjes achter in de koker kan worden weggewerkt. Tevens bespaart u hiermee aanzienlijk op de montagekosten.

Onze Frontlit letters worden geheel op maat geproduceerd. U kunt dus elk lettertype of logo bij ons laten maken.