Menu

Diverse signing Voicebyte

13 december 2016 - gevelreclame, raambelettering
Diverse signing Voicebyte

Bosman Letters & Reclame Amsterdam heeft diverse signing uit mogen voeren voor Voicebyte.
Zoals: Basicletters met een achter-paneel op de gevel, raambelettering en budgetletters voor binnen gebruik.

Basicletters

Basic letters van Bosman Letters & Reklame worden veel toegepast. Deze freesletters zijn ideaal voor gevelletters of andere vormen van signing. Basicletters worden gemaakt van lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Dit is een zeer sterk materiaal met uitstekende eigenschappen voor buitenmontage onder alle weersomstandigheden.

Raambelettering

Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen tussen andere bedrijven? Dan is een goede en economische mogelijkheid om uw ramen te laten beletteren. Hiermee kunt u uw ramen een meerwaarde geven, door hier bijvoorbeeld in de huisstijlkleuren uw logo, tekst of openingstijden op te beletteren.  Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ramen te verfraaien met raamfolie

Budgetletters

Met Budget letters levert Bosman Letters & Reklame voordelige freesletters. Budget letters worden gemaakt van geschuimd PVC. Dit is kunststof materiaal, dat erg licht, hard en sterk is. Geschuimd PVC kent een aantal bekende merknamen en synoniemen: forex, foamalux, vekaplan en palram. Budgetletters zijn met name zeer geschikt om binnen te monteren. En zijn voor kortdurende presentaties ook buiten te gebruiken. Het materiaal is verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, geel, groen, blauw en zwart.