Menu

Borden, borden en nog eens borden….

5 oktober 2017 - bewegwijzering, printprodukten
Borden, borden en nog eens borden….

We verzorgden weer heel veel borden in allerlei soorten en maten…. gevelborden, reclame borden, bewegwijzering borden, parkeer borden. Voor borden in welke vorm dan ook kun je altijd bij Bosman Letters & Reklame terecht. Interesse in een meer informatie of een scherpe/ snelle offerte? Klik dan hier….. daar vind je overigens nog veel meer produkten en materialen die ge/beprint kunnen worden.

Hieronder een aantal materiaal soorten die veel gebruikt worden.

Wij bedrukken panelen tot 2.50m breed en qua lengte kennen wij geen grenzen. Dat geldt ook voor de vorm en afwerkingen: de modernste freesmachines staan voor je klaar! En als je wilt, heb je veel van onze producten de volgende dag al in huis.

Aluminium borden en panelen zijn voor heel veel toepassingen geschikt. Deze maatvaste panelen zijn licht van gewicht, slechts 2 tot 4 millimeter dik, maar toch zeer stevig. Ideaal voor panelen in frames, voor aan de gevel als reclamebord of als fotopaneel.

Twee varianten Dibond
Aluminium borden maken wij van Dibond, een sandwichpaneel met aluminium toplagen en daar tussenin een zwarte PU-kern. Met wit gelakte toplagen komt een print optimaal tot zijn recht komt. Kies tussen Dibond Budget en Dibond Digitaal. De verschillen op een rijtje: – Budget is scherper geprijsd – Budget is in meerdere diktes verkrijgbaar, Digitaal alleen in 3mm – Budget wordt in China geproduceerd, Digitaal in Europa Tenslotte: Digitaal heeft een meer constante kleur, een betere hechting en is dubbelzijdig te bedrukken

Variant 3: Dibond Butler Finish
Naast Dibond met witte toplagen is er ook Dibond Butler Finish. Dit is een paneel met een printzijde van geborsteld aluminium en een achterzijde van zilver metallic. Bij het printen van dit materiaal blijft het metallic-effect en de structuur zichtbaar. Vooral bij zwart-wit foto’s levert dit een mooi eindresultaat op.

Trespa panelen zijn bestand tegen weer en wind, kleurvast en kunnen tegen een stootje! Trespa is namelijk niet rechtstreeks te printen. Daarom worden de panelen altijd voorzien van een full color folie met een verwijderbare lijmlaag. Het voordeel is dat de folie binnen 2 jaar te verwijderen is, zonder dat er lijmresten achterblijven. En na het verwijderen plak je gewoon een nieuw ontwerp op het paneel: zo bespaar je kosten. Geef je gevel of reclamebord een éigen en herkenbare ‘look’ met een Trespa paneel. Afhankelijk van de toepassing hebben de prints een levensduur van tot wel 3 jaar!