Menu

Basicletters voor Bodega in Purmerend

12 januari 2017 - gevelreclame
Basicletters voor Bodega in Purmerend

De Bodega in Purmerend liet de gevel letters verzorgen door het team van Bosman Letters uit Amsterdam. Er werd gekozen voor basicletters van acrylaat. Deze letters zijn geschikt voor zowel buiten als binnen, door en door gekleurd en bestendig tegen weer en wind. Omdat deze letters ook zeer economisch geprijsd zijn, maken vele klanten er veel gebruik van. Wilt u uw logo of een tekst ook uitgevoerd hebben met basicletters? Kijk dan eens hier voor inspiratie of bel met 020 6629803.

 

Bekende synoniemen en merknamen van acrylaat zijn ook wel; PMMA, plexiglas, perspex, quinn, brett martin, ici lucite, acrylox, acrysign en altuglas.

Basicletters kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt en zijn zowel direct (met dubbelzijdig tape en kit) als met afstandhouders te monteren. Basicletters zijn verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in een breed scala aan RAL kleuren worden geleverd. 3mm en 8mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. 30mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm. Basicletters worden vervaardigd met een lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect. Basicletters zijn onverlicht. Uiteraard kunnen de letters ’s avonds worden aangelicht met speciale spots. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Als variant zijn Basicletters met een transparantie van 40% interessant. Door deze bijvoorbeeld aan te lichten, lijkt het alsof de letters zelf licht geven. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten kunststof afstandhouders en 1:1 montagetekeningen.