Menu

Basicletters in ”Vegas stijl”

6 december 2016 - gevelreclame
Basicletters in ”Vegas stijl”

In samenwerking met HIK Ontwerpers heeft Bosman Letters Amsterdam Basicletters Vegas Stijl geproduceerd voor Krachtstation.
Door middel van verlijmd acrylaat voorzien van reflective foil is deze Vegas Look gecreëerd.

Acrylaat letters

Basic letters van Bosman Letters & Reklame worden veel toegepast. Deze freesletters zijn ideaal voor gevelletters of andere vormen van signing. Basicletters worden gemaakt van lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Dit is een zeer sterk materiaal met uitstekende eigenschappen voor buitenmontage onder alle weersomstandigheden.

Basicletters kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt en zijn zowel direct (met dubbelzijdig tape en kit) als met afstandhouders te monteren. Basicletters zijn verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in een breed scala aan RAL kleuren worden geleverd. 3mm en 8mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. 30mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm.

Basicletters worden vervaardigd met een lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect. Basicletters zijn onverlicht. Uiteraard kunnen de letters ’s avonds worden aangelicht met speciale spots. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Als variant zijn Basicletters met een transparantie van 40% interessant. Door deze bijvoorbeeld aan te lichten, lijkt het alsof de letters zelf licht geven. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten kunststof afstandhouders en 1:1 montagetekeningen.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte aan te vragen.