Menu

Autobelettering, Gevelletters Barents Krans

21 juni 2016 - autobelettering, gevelreclame, rvs letters, specials
Autobelettering, Gevelletters Barents Krans

Barents Krans advocaten- en notariskantoor benadert Bosman opnieuw voor gevelletters en ditmaal ook autobelettering!
Voor de gevelreclame is gebruik gemaakt van RVS doos letters. RVS Doosletters en RVS Dooscijfers zijn onverlichte doosletters, die geheel uit RVS zijn vervaardigd. Hierbij worden ook de zijkanten van de letters in RVS uitgevoerd.
De gevel heeft nu een chique uitstraling.

basicletters barents 2 basicletters barents 1

Bestelauto belettering is al zeer lang een activiteit van Bosman Letters en Reklame. Autobelettering is een zeer opvallende manier van aandacht voor uw bedrijf of activiteit vragen. Of het nu een klein formaat (small) is, een groot formaat of totale wrapping. En bovendien is autobelettering zeer voordelig en flexibel. Autobelettering is op iedere auto mogelijk. Bestelauto belettering small is bedoeld voor bedrijven die het belang van autobelettering inzien, maar het niet willen overdrijven. Bosman Letters en Reklame heeft ruime ervaring in het beletteren van alle automerken, alle uitvoeringen en vrijwel alle bouwjaren. Bosman Letters heeft een database met alle auto’s en weet dus precies per merk, model en type wat er qua autobelettering kan en niet kan.

Autobelettering barents 1 Autobelettering barents

Na ontvangst van het logo en/of de gewenste tekst van de bestelautobelettering ontvangt u snel de mogelijkheden. Na akkoord op de offerte en het ontwerp kunnen we snel voor u de belettering van uw auto of wagenpark verzorgen. Dat doen we bij u op locatie, bij de leverende dealer, het schadebedrijf of bij ons in de werkplaats. Onze vakbekwame medewerkers hebben alle attributen en apparatuur om snel en deskundig uw autobelettering te verzorgen. Ook verzorgen wij demontage van autobeletteringen. Ook daarvoor hebben we alle apparatuur in huis.