Menu

Acrylaat letters Zoetemelk

15 november 2016 - gevelreclame
Acrylaat letters Zoetemelk

Bosman Letters & Reklame uit Amsterdam heeft 8mm acrylaat letters op een plaat gemonteerd voor Zoetemelk.
Omdat er voorheen een lichtbak bevestigd zat, blijf je altijd restanten zien van de lichtbak.
In zulk soort gevallen adviseert Bosman Letters om de nieuwe gevelletters op een plaat te monteren, die plaat bedekt dan de oneffenheden aan de gevel.

Basicletters

Basic letters van Bosman Letters & Reklame worden veel toegepast. Deze freesletters zijn ideaal voor gevelletters of andere vormen van signing. Basicletters worden gemaakt van lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Dit is een zeer sterk materiaal met uitstekende eigenschappen voor buitenmontage onder alle weersomstandigheden. Basicletters kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt en zijn zowel direct (met dubbelzijdig tape en kit) als met afstandhouders te monteren.

Basicletters zijn verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in een breed scala aan RAL kleuren worden geleverd. 3mm en 8mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. 30mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm.

Basicletters worden vervaardigd met een lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect.