Menu

Acrylaat letters voor Emanuels

15 februari 2017 - gevelreclame
Acrylaat letters voor Emanuels

De acrylaat letters die produceerden en monteerden voor Emanuels Makelaardij zien er prachtig uit vanwege de schaduw die gevormd wordt door de afstandhouders en het zonlicht. Bent u nou ook geïnteresseerd hoe u met een bescheiden budget een prachtige uitstaling kunt krijgen aan uw gevel?

Neem dan eens contact op met Bosman Letters in Amsterdam. Want naast de Basicletters van acrylaat hebben wij nog veel meer mogelijkheden…. wat te denken van RVS Look letters of LED letters. Bosman Letters is de letterspecialist ! Kijk op de startpagina voor de sign producten van Bosman Letters of bel met 020 6629803.

 

 

Bekende synoniemen en merknamen van acrylaat zijn ook wel; PMMA, plexiglas, perspex, quinn, brett martin, ici lucite, acrylox, acrysign en altuglas.

Basicletters kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt en zijn zowel direct (met dubbelzijdig tabasicletter 8mmpe en kit) als met afstandhouders te monteren. Basicletters zijn verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in een breed scala aan RAL kleuren worden geleverd. 3mm en 8mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. 30mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm. Basicletters worden vervaardigd met een lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect. Basicletters zijn onverlicht. Uiteraard kunnen de letters ’s avonds worden aangelicht met speciale spots. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Als variant zijn Basicletters met een transparantie van 40% interessant. Door deze bijvoorbeeld aan te lichten, lijkt het alsof de letters zelf licht geven. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten kunststof afstandhouders en 1:1 montagetekeningen.